Het Friese Land en Uitgedokterd

Thuiszorg, zonder zorgen.

''Wij zijn van mening dat we jullie kunnen helpen door eerst inzichten te realiseren, gezamenlijk een plan te maken en doelstellingen na te streven. Daarom kijken wij erg uit naar een eventuele samenwerking tussen Thuiszorg het Friese Land en Uitgedokterd.''

man-kom
foto-2

Wij. Zijn. Uitgedokterd

Wanneer je samenwerkt met Uitgedokterd

Video afspelen

Limited Time Offer - Get It For Only 60$!

Taught By Proven Professionals

In a rapidly changing marketing ecosystem, you should learn from the best. Our instructors are proven experts worthy of your attention.

Veelgestelde vragen

De specialist op het gebied van Ziektewet eigenrisicodragerschap. Uitgedokterd is de arbodienstverlener waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat en begeleiden het verzuim- en re-integratietraject van A tot Z.

Er komt heel wat kijken bij verzuim en het brengt vaak een grote kostenpost met zich mee. Met de dienstverlening van Uitgedokterd kies je voor een proactief bureau dat structureel een lagere schadelast voor jouw organisatie weet te realiseren. In het belang van de werkgever, maar ook van de werknemer. Alles rondom verzuim voor jou Uitgedokterd!

Uitgedokterd is een arbodienstverlener uit het Noorden met landelijke dekking. Wij zijn gespecialiseerd in het Ziektewet eigenrisicodragerschap en helpen je graag met het opzetten en uitvoeren hiervan. Hierbij maken wij gebruik van slimme technologie en data in combinatie met expertise op het gebied van sociale zekerheid. Op deze manier realiseren wij een structurele schadelast vermindering op de Werkhervattingskaspremie.

Ondernemers zijn de Change makers van de toekomst in een dynamische en complexe wereld. Door de vele veranderingen op verschillende vakgebieden is het lastig om overal van op de hoogte te blijven.

Uitgedokterd kan jullie hierbij helpen op het gebied van verzuim en re-integratie. Met onze expertise over verzuim kun je competitief voordeel behalen en behouden door kansen te benutten en risico’s te beperken.

We doorgronden uitdagingen van ondernemers door verzuim en data te koppelen en inzichtelijk te maken via dashboarding. Door continu het gesprek aan te gaan en de nieuwste technologieën en cloudoplossingen te gebruiken zijn wij elke dag bezig met innovatie en het streven naar perfectie.

Samen realiseren we Thuiszorg zonder zorgen

Uitgedokterd-welkom