Welkom bij Uitgedokterd!

We zijn er bijna! Nog een paar stappen en dan kunnen we jullie moeiteloos aansluiten. We zijn ontzettend blij dat we jullie mogen verwelkomen.

Video afspelen

Om te starten dienen we de volgende stappen te doorlopen

Gegevens voor het verzuimsysteem

Voor ons verzuimsysteem hebben jullie een account nodig om ziekmeldingen door te geven. Zo kunnen wij hiermee aan de slag.

1

Invulformulier bedrijfsgegevens

Door het invullen van dit formulier, hebben wij de juiste gegevens van jullie op een plek. Deze gegevens hanteren we voor administratie en communicatie.

2

Financiële bedrijfsgegevens

Als laatste hebben we nog een aantal praktische gegevens nodig. Zo kunnen we voor jullie contact opnemen met het UWV en kunnen we factureren.

3

Stap 1: Gegevens voor het verzuimsysteem

Om jullie toegang te verlenen tot ons verzuimsysteem, hebben wij de volgende gegevens van je nodig. In dit systeem kunnen jullie ziekmeldingen doorgeven zodat wij hiermee aan de slag kunnen.


Het is mogelijk om meerdere gebruikers aan te melden. Nadat je op versturen hebt gedrukt, kun je het formulier opnieuw invullen.

LET OP: Nadat je op versturen hebt gedrukt, herlaadt de pagina aangezien je meerdere gebruikers kunt aanmelden. Wil je dit niet, dan kun je nadat je op versturen hebt gedrukt gewoon door scrollen naar de volgende stap.

Stap 2: Invulformulier bedrijfsgegevens

De volgende gegevens hanteren we voor alle administratie en communicatie. Zo hebben we al jullie gegevens overzichtelijk op een plek.

Laatste stap: Financiële bedrijfsgegevens

Als laatste hebben we nog een aantal praktische gegevens nodig. Zo kunnen we voor jullie contact opnemen met het UWV en kunnen we factureren. 

Uw privacy wordt gewaarborgd