Maak kennis met ons team

Michael Glynn

Directeur - eigenaar

Michael is een ‘oude’ rot in de arbowereld. 

Met zijn ruim 13 jaar aan ervaring leert hij nog elke dag nieuwe dingen. Geen dag en casus is hetzelfde en dat maakt zijn werk zo leuk. Hij is ooit begonnen als stagiair en uiteindelijk uitgegroeid tot directeur van een arbodienst. In 2021 heeft hij samen met zijn compagnon besloten om Uitgedokterd op te richten.

Uitgedokterd moet in zijn ogen de leukste werkgever worden voor zijn personeel en de beste kennispartner voor zijn klanten. Dit komt helemaal goed met zijn out of the box manier van denken. Hij haalt graag het beste in iedereen naar boven om het maximaal haalbare uit elke situatie te halen. Naast deze serieuze dingen is hij een energieke stuiterbal die altijd in is voor een lolletje.

Luuk Wilting

Casemanager

Luuk is ons aanstormend talent.

Vanuit zijn afstudeerstage is hij blijven plakken bij Uitgedokterd en is hij momenteel druk bezig met de opleiding tot Register Casemanager. Zijn ambitie is een expert te worden in de wereld van verzuim en Sociale Zekerheid. Met deze expertise wil hij graag mens en organisatie naar een hoger niveau tillen.

Luuk vindt de vrijheid in het meedenken en uitvoeren van verschillende werkzaamheden binnen Uitgedokterd de kracht van het bedrijf en hoopt er nog veel te leren.

Mike van der Touw

Marketeer

Mike is het creatieve meesterbrein en verantwoordelijk voor de marketing en content van Uitgedokterd.

Vanuit zijn bijbaan in de Sociale Zekerheid is hij bij Uitgedokterd terecht gekomen en met zijn achtergrond in Communicatie & Multimedia Design kan hij zijn talent helemaal kwijt in de functie van marketeer. Mike zijn glas is altijd half vol en krijgt energie van het enthousiasme van mensen. De komende tijd wil hij zichzelf graag verder ontwikkelen als marketeer en Uitgedokterd naar een hoger niveau tillen met zijn kwaliteiten in het maken van creatieve content.

Marc Meijboom

Senior Casemanager

Marc komt per 1 juni het team van Uitgedokterd versterken.

Kim

Casemanager

Kim komt per 1 juli het team van Uitgedokterd versterken.

John Reijne

Eigenaar

John is een echte ondernemer en ziet overal kansen in.

Met zijn passie voor data geeft hij menig organisatie inzicht in kostenbesparingen. Dit doet hij als eigenaar van een bedrijf in de Sociale Zekerheid. Na een pruttelend idee voor een nieuwe samenwerking met een Arbodienst kwam hij Michael tegen en hebben ze samen Uitgedokterd opgericht. Het maakt niet uit welke functie hij bekleed, hij zal altijd benaderbaar zijn voor iedereen.

John maakt graag van moeilijke materie praktische zaken. Hij geniet er van om dit samen met collega’s te doen en ze te zien groeien, zodat het beste voor de klant kan worden gerealiseerd.

Lex van den Heuvel

Juridisch adviseur Sociale Zekerheid

Start typing and press Enter to search