VACATURE:

ARBEIDSDESKUNDIGE

Dit heb je

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal de opleiding arbeidsdeskundige afgerond;
 • Ervaring met verzuimbegeleiding en kennis van de Ziektewet/Eigenrisicodragerschap;
 • Ruime kennis van de Wet Verbetering Poortwachter;
 • Sterke analytische vaardigheden en empathisch vermogen;
 • Klantgerichte instelling, enthousiasten communicatief vaardig.

Dit krijg je

 • 3500 – 4.500 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband);
 • 32 tot 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband);
 • Voldoende opleidingsmogelijkheden;
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling bij de Nationale Nederlanden en een mobiliteitsplan;
 • Regelmatig een teamuitje én jaarlijks een weekend weg met alle collega’s;
 • Een jonge en hechte groep collega’s.

Dit ga je doen

Verzuimbegeleiding
0%
Klantbeheer
0%
Arbeidsdeskundige onderzoeken
0%
Interne werkzaamheden
0%
Administratieve werkzaamheden
0%

Solliciteren

Stuur een e-mail met je cv en korte motivatie naar Celine Zwaneveld via Celine@uitgedokterd.nl.

Uitgedokterd is een groeiende, gecertificeerde Arbodienst, gespecialiseerd in de uitvoering van het Ziektewet Eigenrisicodragerschap. We bedienen klanten door heel Nederland met onze persoonlijke dienstverlening, waarbij kennis en kwaliteit op het gebied van verzuim en re-integratie centraal staan. Onze collega’s begeleiden dagelijks het verzuim- en re-integratietraject van A tot Z. Wij streven er niet naar om de grootste Arbodienst in de branche te worden, maar wel de beste wat betreft visie en vakmanschap.

Als arbeidsdeskundige bij Uitgedokterd heb je intensief contact met werknemers, werkgevers en indien nodig met bedrijfsartsen. Sterke communicatieve vaardigheden zijn daarbij essentieel.

Gedurende een arbeidsdeskundig onderzoek vraag je uitvoerig de omstandigheden van de betreffende werknemer uit. Aan de hand hiervan doe je grondig onderzoek en breng je vervolgens op een zorgvuldige wijze de mogelijk passende functies in kaart. Dit werk je uiteindelijk volledig uit in een arbeidsdeskundig rapport en bespreek je met de belanghebbende partijen. De arbeidsdeskundige onderzoeken voer je veelal uit bij de klant op locatie, hierdoor is geen dag hetzelfde!

Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter en de Ziektewet. Je fungeert als de schakel tussen de bedrijfsarts, werkgever, werknemer en het UWV. Met jouw focus op het belang van de werknemer en de werkgever, werk je nauw samen om de werknemer zo snel en effectief mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Werken bij Uitgedokterd

Video afspelen over kernwaarden uitgedokterd

Bij Uitgedokterd werk je samen in een en hecht team. Je krijgt binnen het team veel vrijheid en de mogelijkheid om je continu te ontwikkelen. Wij zoeken een collega met sterke communicatieve vaardigheden, een goed empathisch vermogen en de drive om jezelf verder te willen ontwikkelen.

Uitgedokterd-casemanagers
Hecht team

Werk samen in een hecht team van 16 collega's. Je komt te werken in een omgeving waarin jouw (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat!

Gloednieuw pand

Een gloednieuw bedrijfspand vlakbij de stad met parkeergelegenheid. Dit pand is daarnaast ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

teamuitjes

We hebben leuke teamuitjes én we gaan jaarlijks een weekend weg met zijn allen!

balk

Kom ook werken bij Uitgedokterd!

Start typing and press Enter to search