VACATURE:

MEDISCH SECRETARIAAT

Dit heb je

 • MBO 3/4 werk- en denkniveau;
 • Klantgericht, enthousiast en communicatief vaardig.
 • Secuur en nauwkeurig werken.
 • Minimaal een half jaar werkervaring in een dienstverlenende functie.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Dit krijg je

 • Salaris: €2.500 – €2.700,- afhankelijk van ervaring.
 • 32 tot 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband)
 • Goede pensioenregeling bij de Nationale Nederlanden.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals wekelijkse bootcamp en een mobiliteitsplan.
 • Contract voor bepaalde tijd met de intentie naar onbepaalde tijd
 • Regelmatig teamuitjes & borrels én jaarlijks een weekend weg met collega’s
 • Een jonge en hechte groep collega’s

Dit ga je doen

Poststukken verwerken
0%
Ondersteuning bij het indienen van subsidieaanvragen
0%
Telefonisch contact met klanten
0%
Administratieve verwerking
0%

Solliciteren

Stuur een e-mail met je cv en korte motivatie naar Celine Zwaneveld via Celine@uitgedokterd.nl.

Uitgedokterd is een groeiende, gecertificeerde Arbodienst, gespecialiseerd in de uitvoering van het Ziektewet Eigenrisicodragerschap en bedient klanten door heel Nederland. Bij Uitgedokterd staan kennis en kwaliteit op het gebied van verzuim en re-integratie hoog in het vaandel. Onze collega’s zijn dagelijks toegewijd aan de begeleiding van het verzuim- en re-integratietraject van A tot Z. Ons doel is niet per se de grootste Arbodienst te worden, maar wel de beste in visie en vakmanschap.

Als medewerker op het Medisch Secretariaat speel je een belangrijke rol in de informatie voorziening tussen onze casemanagers, bedrijfsartsen en specialisten in de behandelende sector. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de algehele procesbegeleiding bij het opvragen van medische informatie bij instanties zoals het UWV, huisartsen en derden. Hierbij lever je een belangrijke bijdrage in het afhandelen van dagelijkse in- en externe vragen, zowel telefonisch als per e-mail. Een enthousiaste benadering van professioneel telefonisch contact met derden is dan ook van groot belang.

Een ander essentieel aspect van je rol als Medisch Secretariaat is het samenstellen en versturen van medische dossiers voor eerstjaarsziektewetbeoordelingen, WIA-aanvragen en Bezwaar en Beroep. We zoeken daarom een collega die plezier haalt uit het grondig uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Het betreft een uitdagende en veelzijdige functie waarin je deels zelfstandig opereert, maar ook dagelijks communiceert met je collega’s. Een actieve houding en goede communicatieve vaardigheden zijn daarom van groot belang.

Bij Uitgedokterd werk je samen in een klein en hecht team van 13 collega’s. Je krijgt binnen het team veel vrijheid en de mogelijkheid om je continue te ontwikkelen. Wij zoeken een collega met sterke communicatieve vaardigheden en de drive om je verder te ontwikkelen.

Werken bij Uitgedokterd

Bij Uitgedokterd werk je samen in een en hecht team. Je krijgt binnen het team veel vrijheid en de mogelijkheid om je continu te ontwikkelen. Wij zoeken een collega met sterke communicatieve vaardigheden, een goed empathisch vermogen en de drive om jezelf verder te willen ontwikkelen.

Uitgedokterd-casemanagers
Hecht team

Werk samen in een hecht team van 16 collega's. Je komt te werken in een omgeving waarin jouw (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat!

Gloednieuw pand

Een gloednieuw bedrijfspand vlakbij de stad met parkeergelegenheid. Dit pand is daarnaast ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

teamuitjes

We hebben leuke teamuitjes én we gaan jaarlijks een weekend weg met zijn allen!

balk

Kom ook werken bij Uitgedokterd!

Start typing and press Enter to search