VACATURE:

PRAKTIJKONDERSTEUNER BEDRIJFSARTS

Dit heb je

 • HBO/ WO werk- en denkniveau
 • Ervaring met verzuimbegeleiding en kennis van de wet- en regelgeving
 • Ervaring als paramedicus is en pré
 • Regie nemen in processen
 • Klantgericht, enthousiast en communicatief vaardig
 • Empathisch vermogen en het vermogen je aan te passen

Dit krijg je

 • €2.750 – € 4.250 (afhankelijk van ervaring)

 • 32 tot 40-urige werkweek

 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband)

 • Voldoende opleidingsmogelijkheden

 • Contract voor bepaalde tijd met de intentie naar onbepaalde tijd

 • Regelmatig teamuitjes & borrels én jaarlijks een weekend weg met collega’s

 • Een jonge en hechte groep collega’s

 • Een gloednieuw bedrijfspand vlakbij de stad met parkeergelegenheid én goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Dit ga je doen

Spreekuren houden
0%
Contact met klanten
0%
Contact met de curatieve sector
0%

Solliciteren

Stuur een e-mail met je cv en korte motivatie naar Celine Zwaneveld via Celine@uitgedokterd.nl.

Uitgedokterd is een groeiende gecertificeerde Arbodienst en tevens gespecialiseerd in de uitvoering van de Ziektewet Eigenrisicodragerschap. Wij bedienen klanten door heel Nederland. Bij Uitgedokterd staat kennis en kwaliteit op het gebied van verzuim en re-integratie hoog in het vaandel. Kennis en ervaring zijn belangrijk. De casemanagers van Uitgedokterd zijn dan ook dagelijks bezig met het begeleiden van het verzuim- en re-integratietraject van A tot Z. Wij streven er niet naar om de grootste Arbodienst in de branche te worden, maar wel de beste wat betreft visie en vakmanschap.

Een Arbodienst ondersteunt organisaties bij ziekteverzuim en helpt bij re-integratie, het inventariseren van risico’s en het beperken van deze risico’s. Als praktijkondersteuner bedrijfsarts speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de bedrijfsarts bij het verlenen van medische zorg en advies aan werknemers en werkgevers. Je werkt onder toezicht en verantwoordelijkheid van onze stafartsen en bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van medische spreekuren.

Een belangrijk aspect van je werk is het adviseren van werknemers en werkgevers over arbeidsgerelateerde gezondheidsvraagstukken. Dit doe je doormiddel van het opstellen van verzuimdossiers, volgens de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast coördineer en plan je afspraken en spreekuren. Bij Uitgedokterd ben jij verantwoordelijk voor het klantenbestand van Uitgedokterd, dit houdt in dat jij ook regelmatig op locatie bij de klant aan het werk bent. Geen dag is hetzelfde!

In de rol van Praktijkondersteuner Bedrijfsarts draag je bij aan het ontwikkelen en implementeren van gezondheidsbevorderende programma’s en bewaak jij de stappen in het proces Wet verbetering Poortwachter. Na het opstellen van de probleemanalyse, signaleer jij de oorzaak van het verzuim van de werknemer en ben jij dagelijks bezig met het begeleiden van re-integrerende werknemers. Het is belangrijk dat je op de hoogte blijft van de relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied en arbodienstverlening, zodat je altijd de beste zorg kunt bieden.

Werken bij Uitgedokterd

Video afspelen over Vacature POB Groningen

Bij Uitgedokterd werk je samen in een hecht team van 16 collega’s. Je krijgt binnen het team veel vrijheid en de mogelijkheid om je continue te ontwikkelen. Wij zoeken een collega met sterke communicatieve vaardigheden, een goed empathisch vermogen en de drive om jezelf verder te willen ontwikkelen.

Uitgedokterd-casemanagers
hecht team

Werk samen in een hecht team van 16 collega's. Je komt te werken in een omgeving waarin jouw (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat!

Gloednieuw pand

Een gloednieuw bedrijfspand vlakbij de stad met parkeergelegenheid. Dit pand is daarnaast ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

teamuitjes

We hebben leuke teamuitjes én we gaan jaarlijks een weekend weg met zijn allen!

balk

Kom ook werken bij Uitgedokterd!

Start typing and press Enter to search