KOM OOK WERKEN BIJ

UITGEDOKTERD

Vacature arbeidsdeskundige

Als arbeidsdeskundige bij Uitgedokterd heb je intensief contact met werknemers, werkgevers en indien nodig met bedrijfsartsen. Sterke communicatieve vaardigheden zijn daarbij essentieel. Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter en de Ziektewet. Je fungeert als de schakel tussen de bedrijfsarts, werkgever, werknemer en het UWV.

Vacature casemanager verzuim

Uitgedokterd is een groeiende gecertificeerde Arbodienst en tevens gespecialiseerd in de uitvoering van de Ziektewet Eigenrisicodragerschap. Wij bedienen klanten door heel Nederland. Bij Uitgedokterd staat kennis en kwaliteit op het gebied van verzuim en re-integratie hoog in het vaandel. Kennis en ervaring zijn belangrijk. De casemanagers van Uitgedokterd zijn dan ook dagelijks bezig met het begeleiden van het verzuim- en re-integratietraject van A tot Z.

Vacature praktijkondersteuner bedrijfsarts

Bij Uitgedokterd staat kennis en kwaliteit op het gebied van verzuim en re-integratie hoog in het vaandel. Kennis en ervaring zijn belangrijk. De casemanagers van Uitgedokterd zijn dan ook dagelijks bezig met het begeleiden van het verzuim- en re-integratietraject van A tot Z. Wij streven er niet naar om de grootste Arbodienst in de branche te worden, maar wel de beste wat betreft visie en vakmanschap.

Vacature medisch secretariaat

Als medewerker op het Medisch Secretariaat speel je een belangrijk rol in de informatie voorziening tussen onze casemanagers, bedrijfsartsen en specialisten in de behandelende sector. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de algehele procesbegeleiding bij het opvragen van medische informatie bij instanties zoals het UWV, huisartsen en derden.

Direct solliciteren?

Stuur een e-mail met je cv en korte motivatie naar Celine Zwaneveld via Celine@uitgedokterd.nl.

balk

Kom ook werken bij Uitgedokterd!

Start typing and press Enter to search